ASPForums.Net RSS Feedhttp://www.aspforums.net/Handlers/RSS.ashxLatest additions to the content that appears on ASPForums.Net(c) 2017 www.aspforums.com. All rights reserved.Xbap application place in IIS<p>hello,</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp; I have design one xbap application and trying to place the IIS. but it shows the message "Trusted &nbsp;Not Granted" . and give the Error Log.</p> <p>i did following steps:</p> <p>1. Project Properties---&gt; Security Tab ---&gt;Enable ClickOnce Security setting is checked and this is a fully trusted application.</p> <p>2. After i went to Signning Tab--&gt; Sign the ClickOnce maifestes----&gt; select from file--&gt;</p> <p>&nbsp;</p> <p>Selete the&nbsp;TemporaryKey.pfx file of project and published.</p> <p>3. I went to IE and Tools --&gt;Internet Options --&gt;Content--&gt;certifiction--&gt;Import certification--&gt;password,close and ok.</p> <p>&nbsp;</p> <p>but ididnt get the solution. Please help me any one. im new to this environment.</p> <p>&nbsp;</p> <p>thanks.</p>http://www.aspforums.net/Threads/179737/Xbap-application-place-in-IIS/http://www.aspforums.net/Threads/179737/Xbap-application-place-in-IIS/Fri, 14 Dec 2012 04:42:07 GMTwebsite is not working on network thirough IIS<p>i have deployed my new website in IIS when i tested in browser its working fine but its not working on network systems,</p> <p>i have my old website with port 3185 and new one is 3186 , the old one is working fine but the new web is not working</p>http://www.aspforums.net/Threads/799206/website-is-not-working-on-network-thirough-IIS/http://www.aspforums.net/Threads/799206/website-is-not-working-on-network-thirough-IIS/Tue, 19 Feb 2013 04:32:08 GMTWebsite is accessible on local in IIS but not on other machines on LAN Network<p>Hi</p> <p>I have hosted my website in iis in windows xp.</p> <p>When i entered the ip address in my system, it works fine but when i tried it in other machine,</p> <p>it is not working. It leaves me Connection Time Out Error.</p> <p>Can any one give me an idea about how to solve this issue.</p> <p>Thanks.</p>http://www.aspforums.net/Threads/400584/Website-is-accessible-on-local-in-IIS-but-not-on-other-machines-on-LAN-Network/http://www.aspforums.net/Threads/400584/Website-is-accessible-on-local-in-IIS-but-not-on-other-machines-on-LAN-Network/Sat, 09 Mar 2013 07:24:55 GMTWebsite hosted in IIS not working without Default.aspx page<p>We recently changed our server.</p> <p>&nbsp;</p> <p>if i write www.abc.com it is not working but if i write www.abc.com/default.aspx it start working.</p> <p>&nbsp;</p> <p>when i write www.abc.com&nbsp;</p> <p>it is showing this page</p> <div class="header clear"><a class="company-logo" href="http://www.parallels.com/">Parallels</a> <div class="header-area"> <h1><a class="product-logo" title="Parallels Plesk Panel" href="http://www.parallels.com/products/panel/intro">Parallels Plesk Panel</a></h1> <span class="header-text"><a class="top-copyright" href="http://www.parallels.com/">&copy; 1999-2012. Parallels IP Holdings GmbH.<br />All rights reserved.</a></span></div> </div> <div id="body" class="clear"> <div class="box"><em class="tl"></em><em class="tr"></em><em class="bl"></em><em class="br"></em> <div class="content"> <div class="globe">&nbsp;</div> <div class="welcome"> <h2>Welcome to Parallels!</h2> <p>If you are seeing this message, the website for www.abc.com&nbsp;is not available at this time.</p> <p>If you are the owner of this website, one of the following things may be occurring:</p> <ul> <li>You have not put any content on your website.</li> <li>Your provider has suspended this page.</li> </ul> <p class="hr">Please login to www.abc.com/3333&nbsp;to receive instructions on setting up your website</p> </div> </div> </div> </div>http://www.aspforums.net/Threads/685152/Website-hosted-in-IIS-not-working-without-Defaultaspx-page/http://www.aspforums.net/Threads/685152/Website-hosted-in-IIS-not-working-without-Defaultaspx-page/Tue, 22 Oct 2013 02:32:51 GMTValidation of viewstate MAC failed. If hosted by a Web Farm or cluster<h2>Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that &lt;machineKey&gt; configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster.</h2> <p>how to solve this problem in web.config</p> <p>please help me</p>http://www.aspforums.net/Threads/224447/Validation-of-viewstate-MAC-failed-If-hosted-by-a-Web-Farm-or-cluster/http://www.aspforums.net/Threads/224447/Validation-of-viewstate-MAC-failed-If-hosted-by-a-Web-Farm-or-cluster/Mon, 04 Apr 2016 04:45:43 GMTValidation of viewstate MAC failed<p>i have a webapplication hosted on web server. when i open page example login page , if i login after 2-3 mins or open any page after some time i face error, mentioned below.&nbsp;</p> <p>Please Help to resolve this Issue Or Write any artice for users to prevent or to resolve this, and Please Explain why this comes .</p> <pre class="brush: html">Server Error in &#39;/&#39; Application. Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that &lt;machineKey&gt; configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster. See http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=314055 for more information. Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. Exception Details: System.Web.HttpException: Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that &lt;machineKey&gt; configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster. See http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=314055 for more information. Source Error: The source code that generated this unhandled exception can only be shown when compiled in debug mode. To enable this, please follow one of the below steps, then request the URL: 1. Add a &#34;Debug=true&#34; directive at the top of the file that generated the error. Example: &lt;%@ Page Language=&#34;C#&#34; Debug=&#34;true&#34; %&gt; or: 2) Add the following section to the configuration file of your application: &lt;configuration&gt; &lt;system.web&gt; &lt;compilation debug=&#34;true&#34;/&gt; &lt;/system.web&gt; &lt;/configuration&gt; Note that this second technique will cause all files within a given application to be compiled in debug mode. The first technique will cause only that particular file to be compiled in debug mode. Important: Running applications in debug mode does incur a memory/performance overhead. You should make sure that an application has debugging disabled before deploying into production scenario. Stack Trace: [ViewStateException: Invalid viewstate. Client IP: 14.98.31.134 Port: 59961 Referer: http://www.arpfashions.com/admin/index.aspx Path: /admin/index.aspx User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/41.0.2272.89 Safari/537.36 ViewState: /wEPDwUKMTU2NDM2MDkyMWRkk6hfYEEbqr67MmNFq3XaOuz71TS6amCoulyv3+oFBks=] [HttpException (0x80004005): Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that &lt;machineKey&gt; configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster. See http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=314055 for more information.] System.Web.UI.ViewStateException.ThrowError(Exception inner, String persistedState, String errorPageMessage, Boolean macValidationError) +116 System.Web.UI.ObjectStateFormatter.Deserialize(String inputString, Purpose purpose) +432 System.Web.UI.ObjectStateFormatter.System.Web.UI.IStateFormatter2.Deserialize(String serializedState, Purpose purpose) +8 System.Web.UI.Util.DeserializeWithAssert(IStateFormatter2 formatter, String serializedState, Purpose purpose) +40 System.Web.UI.HiddenFieldPageStatePersister.Load() +248 System.Web.UI.Page.LoadPageStateFromPersistenceMedium() +272 System.Web.UI.Page.LoadAllState() +36 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +6704 System.Web.UI.Page.ProcessRequest(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +245 System.Web.UI.Page.ProcessRequest() +72 System.Web.UI.Page.ProcessRequestWithNoAssert(HttpContext context) +21 System.Web.UI.Page.ProcessRequest(HttpContext context) +58 ASP.admin_index_aspx.ProcessRequest(HttpContext context) +37 System.Web.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() +341 System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean&amp; completedSynchronously) +69 Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.34237</pre> <p>Thanks</p>http://www.aspforums.net/Threads/750923/Validation-of-viewstate-MAC-failed/http://www.aspforums.net/Threads/750923/Validation-of-viewstate-MAC-failed/Fri, 20 Mar 2015 00:57:06 GMTWebServices 404.3 error in IIS: ASMX and SVC extensions not working in IIS 8.5<p>I have added following line to web.config but unable to browse .svc even though not from IIS(8.5)</p> <pre class="brush: xml">&lt;handlers&gt; &lt;remove name=&#34;WebServiceHandlerFactory-Integrated&#34;/&gt; &lt;remove name=&#34;ScriptHandlerFactory&#34;/&gt; &lt;remove name=&#34;ScriptHandlerFactoryAppServices&#34;/&gt; &lt;remove name=&#34;ScriptResource&#34;/&gt; &lt;add name=&#34;ScriptHandlerFactory&#34; verb=&#34;*&#34; path=&#34;*.asmx&#34; preCondition=&#34;integratedMode&#34; type=&#34;System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35&#34;/&gt; &lt;add name=&#34;ScriptHandlerFactoryAppServices&#34; verb=&#34;*&#34; path=&#34;*_AppService.axd&#34; preCondition=&#34;integratedMode&#34; type=&#34;System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35&#34;/&gt; &lt;add name=&#34;ScriptResource&#34; preCondition=&#34;integratedMode&#34; verb=&#34;GET,HEAD&#34; path=&#34;ScriptResource.axd&#34; type=&#34;System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35&#34;/&gt; &lt;/handlers&gt;</pre> <p>&nbsp;</p>http://www.aspforums.net/Threads/106144/WebServices-4043-error-in-IIS-ASMX-and-SVC-extensions-not-working-in-IIS-85/http://www.aspforums.net/Threads/106144/WebServices-4043-error-in-IIS-ASMX-and-SVC-extensions-not-working-in-IIS-85/Wed, 02 Dec 2015 05:01:00 GMTWeb.Config Session Timeout setting not working in IIS Server ASP.Net<p>hello all ,</p> <p>i am working on an application ,i have hosted on server. everything going fine &nbsp;. i have added a code to set session timeout in webconfig . but its expire default time .</p> <p>&nbsp;</p> <pre class="brush: html">&lt;sessionState mode=&#34;InProc&#34; timeout=&#34;524601&#34;/&gt;</pre> <p>&nbsp;</p> <p>help me please</p>http://www.aspforums.net/Threads/104282/WebConfig-Session-Timeout-setting-not-working-in-IIS-Server-ASPNet/http://www.aspforums.net/Threads/104282/WebConfig-Session-Timeout-setting-not-working-in-IIS-Server-ASPNet/Sat, 04 Jul 2015 01:29:32 GMTWeb.Config Error. It could however be viewed by browsers running on the local server machine.<p>Hi,</p> <p>when i run my application i got this error</p> <p>&nbsp;</p> <pre class="brush: vb">Server Error in &#39;/POD/POMLNT&#39; Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a &lt;customErrors&gt; tag within a &#34;web.config&#34; configuration file located in the root directory of the current web application. This &lt;customErrors&gt; tag should then have its &#34;mode&#34; attribute set to &#34;Off&#34;. &lt;!-- Web.Config Configuration File --&gt; &lt;configuration&gt; &lt;system.web&gt; &lt;customErrors mode=&#34;Off&#34;/&gt; &lt;/system.web&gt; &lt;/configuration&gt; Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the &#34;defaultRedirect&#34; attribute of the application&#39;s &lt;customErrors&gt; configuration tag to point to a custom error page URL. &lt;!-- Web.Config Configuration File --&gt; &lt;configuration&gt; &lt;system.web&gt; &lt;customErrors mode=&#34;RemoteOnly&#34; defaultRedirect=&#34;mycustompage.htm&#34;/&gt; &lt;/system.web&gt; &lt;/configuration&gt;</pre> <p>&nbsp;</p> <p>what is it means , and how can i fix it ?</p>http://www.aspforums.net/Threads/583366/WebConfig-Error-It-could-however-be-viewed-by-browsers-running-on-the-local-server-machine/http://www.aspforums.net/Threads/583366/WebConfig-Error-It-could-however-be-viewed-by-browsers-running-on-the-local-server-machine/Wed, 05 Jun 2013 04:04:50 GMTweb application not getting displayed after configuration<p>Object reference not set to an instance of an object.<span></span></p> <h2><em>Object reference not set to an instance of an object.</em></h2> <p><span></span><span style="font-family: Arial,Helvetica,Geneva,SunSans-Regular,sans-serif;"><strong>Description: </strong>An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. <br /><br /><strong>Exception Details: </strong>System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.<br /><br /><strong>Source Error:</strong> <br /><br /></span></p> <table width="100%" bgcolor="#ffffcc"> <tbody> <tr> <td> <p><code>An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below</code></p> <p>&nbsp;</p> <p>I published the web application &amp; set virtual directory in IIS but when i run the application i get the above error</p> <p>&nbsp;</p> </td> </tr> </tbody> </table> <h2>HTTP Error 500.19 - Internal Server Error</h2> <h3>The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid.</h3>http://www.aspforums.net/Threads/408818/web-application-not-getting-displayed-after-configuration/http://www.aspforums.net/Threads/408818/web-application-not-getting-displayed-after-configuration/Wed, 20 Jun 2012 04:53:44 GMTWCF Service not working on deployment server in IIS<p>WCF service call by&nbsp;AutoCompleteExtender but "404 file not found" return.</p> <p>service path is correct.</p> <p>code run correctaly on devlopent server.</p>http://www.aspforums.net/Threads/200341/WCF-Service-not-working-on-deployment-server-in-IIS/http://www.aspforums.net/Threads/200341/WCF-Service-not-working-on-deployment-server-in-IIS/Sat, 30 Nov 2013 01:25:48 GMTWCF hosting error - system.serviceModelserviceHostingEnvironmentserviceActivations not be found<p>I have create wcf site it's work on iis but whent im uploading on server it's give an error like -</p> <p>&nbsp;</p> <pre class="brush: csharp">The type &#39;Service&#39;, provided as the Service attribute value in the ServiceHost directive, or provided in the configuration element system.serviceModel/serviceHostingEnvironment/serviceActivations could not be found</pre> <p>Config file as below -</p> <pre class="brush: xml">&lt;configuration&gt; &lt;system.webServer&gt; &lt;httpErrors errorMode=&#34;Detailed&#34;&gt;&lt;/httpErrors&gt; &lt;asp scriptErrorSentToBrowser=&#34;true&#34;&gt;&lt;/asp&gt; &lt;validation validateIntegratedModeConfiguration=&#34;false&#34;/&gt; &lt;directoryBrowse enabled=&#34;true&#34;/&gt; &lt;/system.webServer&gt; &lt;system.web&gt; &lt;customErrors mode=&#34;Off&#34; defaultRedirect=&#34;Service.svc&#34;&gt; &lt;error statusCode=&#34;404&#34; redirect=&#34;Service.svc&#34;/&gt; &lt;/customErrors&gt; &lt;trust level=&#34;Full&#34;/&gt; &lt;compilation debug=&#34;true&#34; targetFramework=&#34;4.0&#34;&gt; &lt;/compilation&gt; &lt;/system.web&gt; &lt;system.serviceModel&gt; &lt;serviceHostingEnvironment aspNetCompatibilityEnabled=&#34;True&#34; multipleSiteBindingsEnabled=&#34;True&#34;&gt;&lt;/serviceHostingEnvironment&gt; &lt;behaviors&gt; &lt;serviceBehaviors&gt; &lt;behavior&gt; &lt;serviceDebug includeExceptionDetailInFaults=&#34;false&#34;/&gt; &lt;/behavior&gt; &lt;/serviceBehaviors&gt; &lt;/behaviors&gt; &lt;serviceHostingEnvironment multipleSiteBindingsEnabled=&#34;true&#34;/&gt; &lt;/system.serviceModel&gt; system.webServer&gt; &lt;modules runAllManagedModulesForAllRequests=&#34;true&#34;/&gt; &lt;/system.webServer&gt; &lt;/configuration&gt; </pre> <p>Service.svc file as -</p> <pre class="brush: csharp">&lt;%@ ServiceHost Language=&#34;C#&#34; Debug=&#34;true&#34; Service=&#34;Service&#34; CodeBehind=&#34;http~/App_Code/Service.cs&#34; %&gt;</pre> <p>plz help me. Thanks.</p>http://www.aspforums.net/Threads/193014/WCF-hosting-error---systemserviceModelserviceHostingEnvironmentserviceActivations-not-be-found/http://www.aspforums.net/Threads/193014/WCF-hosting-error---systemserviceModelserviceHostingEnvironmentserviceActivations-not-be-found/Wed, 06 Aug 2014 06:23:39 GMTUse MONO PHP Server to host ASP.Net Websites<p>Sir,</p> <p><em><strong>Need to execute .aspx page &amp; .vb code from PHP server.</strong></em></p> <p>Therefore i have downloaded MONO for windows from below link:<br /><a href="http://www.mono-project.com/download/#download-win" target="_blank">http://www.mono-project.com/download/#download-win</a><br /><br /><br />And installed as per the guidelines provided on website:<br /><a href="http://www.mono-project.com/docs/getting-started/install/windows/" target="_blank">http://www.mono-project.com/docs/getting-started/install/windows/</a><br /><br /><br />Now, how should i use it on PHP Server .....?????<br /><em><br /><br />please do the needful ASAP....</em></p>http://www.aspforums.net/Threads/444063/Use-MONO-PHP-Server-to-host-ASPNet-Websites/http://www.aspforums.net/Threads/444063/Use-MONO-PHP-Server-to-host-ASPNet-Websites/Tue, 11 Nov 2014 02:01:10 GMTUse HTTP protocol for some pages in HTTPS website in IIS Server in ASP.Net<p>after installing ssl for a website (by host admin)</p> <p>all of pages are https now,</p> <p>I need one http page? it is related to <strong>programming</strong> or <strong>iis</strong>?</p> <p>&nbsp;</p>http://www.aspforums.net/Threads/887248/Use-HTTP-protocol-for-some-pages-in-HTTPS-website-in-IIS-Server-in-ASPNet/http://www.aspforums.net/Threads/887248/Use-HTTP-protocol-for-some-pages-in-HTTPS-website-in-IIS-Server-in-ASPNet/Mon, 19 May 2014 07:51:24 GMTURL Rewriting not working in IIS 6<p>Hi</p> <p>I have done URL rewritting refering below article</p> <p>http://weblogs.asp.net/scottgu/archive/2007/02/26/tip-trick-url-rewriting-with-asp-net.aspx</p> <p>I am using IIS 7.0 on my local machine and it is working fine but on my production it is IIS 6.0 and over there it was not working.</p> <p>It gives HTTP 404 error when I click on any link.</p> <p>I have done Url rewriiting like this</p> <p>From This: Response.Redirect("Product.aspx?pid=" + ProductID) this works on both IIS 6 &amp; 7</p> <p>to this: Response.Redirect("Product.aspx/" + ProductID) this works only in IIS 7 not on IIS 6.</p> <p>Please help how can I achieve above in IIS 6</p>http://www.aspforums.net/Threads/146018/URL-Rewriting-not-working-in-IIS-6/http://www.aspforums.net/Threads/146018/URL-Rewriting-not-working-in-IIS-6/Sat, 09 Jun 2012 00:13:42 GMTurl rewriting in global.asax is not working on iis<p>I have written url rewriting in global.asax. it is working fine Server and &nbsp;on my system when i open it through visual studio. But it is not working when i upload it on IIS(windows 7). It gives me error&nbsp;</p> <h2>HTTP Error 404.0 - Not Found. How i will solve this issue. please suggest me.</h2>http://www.aspforums.net/Threads/156092/url-rewriting-in-globalasax-is-not-working-on-iis/http://www.aspforums.net/Threads/156092/url-rewriting-in-globalasax-is-not-working-on-iis/Fri, 13 May 2016 06:36:17 GMTUploading files not working on Shared web Hosting in ASP.Net<p>I am using below link to upload files , the code wrking fine on my system with win 8 and studio2012 but when i put code on my hosting with shared hosting package the page giving error . my hosting runs on iis7.5. please help, what to do , what to keep in web.config and what to remove.</p> <p>http://www.aspsnippets.com/Articles/Upload-files-and-images-without-page-PostBack-Refresh-Reload-in-ASPNet.aspx</p>http://www.aspforums.net/Threads/145280/Uploading-files-not-working-on-Shared-web-Hosting-in-ASPNet/http://www.aspforums.net/Threads/145280/Uploading-files-not-working-on-Shared-web-Hosting-in-ASPNet/Mon, 11 May 2015 04:52:23 GMTUnable to connect to the SQL Server Database hosted in Shared Hosting<p>i have database that is stored on local.user should also be able to upload the database to online server . i am able to save it on local .But it is not saving on server .</p> <p>It shows request time out.</p> <p>Is it due to server not allowing external access.</p> <p>&nbsp;</p>http://www.aspforums.net/Threads/152528/Unable-to-connect-to-the-SQL-Server-Database-hosted-in-Shared-Hosting/http://www.aspforums.net/Threads/152528/Unable-to-connect-to-the-SQL-Server-Database-hosted-in-Shared-Hosting/Mon, 27 May 2013 04:27:51 GMTTo host ASP.Net website in IIS Server<p><span>I have created a asp.net website.At present its wokng in local host.How to host my site in IIS.What are the steps to be followed</span></p>http://www.aspforums.net/Threads/719680/To-host-ASPNet-website-in-IIS-Server/http://www.aspforums.net/Threads/719680/To-host-ASPNet-website-in-IIS-Server/Tue, 14 May 2013 08:08:50 GMTTimeout expired. the timeout period elapsed prior to obtaining a connection from the pool<p>Hi</p> <p>I am getting this error:</p> <p>"<strong>timeout expired. the timeout period elapsed prior to obtaining a connection from the pool</strong>"</p> <p>when I am testing my webiste on production server. Its working perfectly on my local machine but not on production.</p> <p>Sometimes it works and sometimes not. Please help me out its very urgent</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <pre class="brush: csharp">&nbsp;</pre> <p>&nbsp;</p>http://www.aspforums.net/Threads/103367/Timeout-expired-the-timeout-period-elapsed-prior-to-obtaining-a-connection-from-the-pool/http://www.aspforums.net/Threads/103367/Timeout-expired-the-timeout-period-elapsed-prior-to-obtaining-a-connection-from-the-pool/Wed, 13 Jun 2012 04:11:11 GMT